Företagsblommor

Olika branscher har olika behov. På en restaurang så kan borden se mer inbjudande ut med en blomma, en mäklare vill kanske ge en blomma vid tillträdet, en bilfirma skicka ett blombud när leveransen av bilen är klar, ett eventföretag vill ha några storslagna dekorationer till en scen. 

Hur än era behov ser ut, hör av er så att vi kan sy ihop något bra tillsammans.Nedan är några exempel på tjänster jag kan bistå med.

* Jag och Härliga Rum kan tillsammans anordna kundkvällar, personalkvällar och liknande, som vi kan skräddarsy efter era önskemål eller så får det bli en överraskning för er vad vi hittar på. Vi kan tex bjuda på något gott tilltugg, ha modevisning, visa hur man binder en bukett, hur man dukar upp ett festbord, hålla kranskurs och mycket mer.

* Jag kan leverera färska blommor och krukväxter till ert kontor, mottagning, lunchrum osv. Att ha några vackra snittblommor ståendes på kassadisken, i receptionen, ger ett positivt intryck på besökare och kunder. Många känner sig helt enkelt glada av blommor. Det finns studier som faktiskt visar att växter har en stressreducerande inverkan på oss, höjer arbetsglädjen och minskar risken för depression. 

* Som ombud för Interflora kan jag hjälpa till med att skicka blommor både nationellt och internationellt. Ni kan också köpa Interflora presentkort som gäller i alla Interflorabutiker i Sverige.

* Uppmärksamma personalens och kunders födelsedagar med en blomma och lite choklad. Ett lätt sätt att glädja någon och underhålla relationer av olika slag. Jag sköter om allt ifrån att hålla reda på dag, välja blommor och leverera dem.

* Om någon skall uppmärksammas extra mycket, säg att någon skall gifta sig, den nya kunden skall ha en invigning osv, så kan vi fixa det där extra. En storslagen plantering, en pompös bukett och med Härliga Rums utbud av inredning, kläder, smycken osv, så blir utbudet stort.

* Vill man beställa en blomsterprenumeration så kommer blommorna på utsatt dag så länge som ni vill.

* Julklappar och presenter till personalen, kompanjonen, kunder, samarbetspartners osv. En vacker vas, exklusiv choklad, en julgrupp. Även när gäller presenter så samarbetar jag med Härliga Rum. Om ni är osäkra på vad ni skall ge så kan vi komma med förslag. Givetvis kan vi ordna med leverans om det behövs.